Looking For Anything Specific?

Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ... : Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi.

Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ... : Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi.. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Fanatik'te yer alan habere göre trabzonspor, burak yılmaz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz.

31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da.

Burak Yılmaz Trabzonspor kampından ayrıldı - Futbol ve ...
Burak Yılmaz Trabzonspor kampından ayrıldı - Futbol ve ... from i.milliyet.com.tr
Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Trabzonspor kulübü başkanı muharrrem usta, burak yılmaz'ın menajeriyle bir araya geldi. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Trabzonspor burak yılmaz transferinde ne durumda? Kariyerini çin'de sürdüren burak yılmaz, kulübü beijing guoan ile sözleşmesini feshetti. Burak yılmaz, beijing guoan formasıyla çıktığı 28 resmi mücadelede 19 gol atma başarısı göstermişti. Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı.

Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama.

Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Burak yılmaz'ın, trabzonspor'dan senelik 2 milyon 300 bin euro kazanacağı gelen bilgiler arasında yer alırken transferin bu hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor. Trabzonspor kulübü başkanı muharrrem usta, burak yılmaz'ın menajeriyle bir araya geldi. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Yılında güçlü kadro kurma hedefiyle sezona başlayan trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı.

31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. Yılında güçlü kadro kurma hedefiyle sezona başlayan trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ...
Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ... from im.haberturk.com
Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Bordo mavili yönetimin sözleşme feshi için burak ile görüşeceği iddia edilirken. 31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Adı hem beşiktaş hem başakşehir ile anılan 32 yaşındaki yıldız golcü gelecek sezon. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı.

Sezon bitmeden hakkında transfer iddiaları ortaya atılan burak yılmaz kariyerine trabzonspor 'da devam edecek.

31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. Trabzonspor'da kadro dışı kalan golcü oyuncu burak yılmaz'ın takımdaki günlerinin sayılı olduğu iddia ediliyor. Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Burak yılmaz, beijing guoan formasıyla çıktığı 28 resmi mücadelede 19 gol atma başarısı göstermişti. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor burak yılmaz transferinde ne durumda? Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Kariyerini çin'de sürdüren burak yılmaz, kulübü beijing guoan ile sözleşmesini feshetti. Geçen sezon galatasaray'dan çin'e transfer olan burak yılmaz, eski takımı trabzonspor'a döndü.

15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor. Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi. Kariyerini çin'de sürdüren burak yılmaz, kulübü beijing guoan ile sözleşmesini feshetti. Çin'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Burak Yılmaz 4 büyüklerde oynadı mı? Burak Yılmaz hangi ...
Burak Yılmaz 4 büyüklerde oynadı mı? Burak Yılmaz hangi ... from foto.haberler.com
Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor'da kadro dışı kalan golcü oyuncu burak yılmaz'ın takımdaki günlerinin sayılı olduğu iddia ediliyor. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Fanatik'te yer alan habere göre trabzonspor, burak yılmaz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yılında güçlü kadro kurma hedefiyle sezona başlayan trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c.

Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor.

Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yılında güçlü kadro kurma hedefiyle sezona başlayan trabzonspor, burak yılmaz'ı transfer etti. Trabzonspor burak yılmaz transferinde ne durumda? Sezon bitmeden hakkında transfer iddiaları ortaya atılan burak yılmaz kariyerine trabzonspor 'da devam edecek. Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Trabzonspor'un burak yılmaz transferini bugün yada yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. Burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Burak yılmaz, beijing guoan formasıyla çıktığı 28 resmi mücadelede 19 gol atma başarısı göstermişti. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Geçen sezon galatasaray'dan çin'e transfer olan burak yılmaz, eski takımı trabzonspor'a döndü. Burak yılmaz'a da 1 milyon 72 bin 500 avro ödeme yapılmıştır.

Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı burak yılmaz. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar